Új kölykök érkeznek!

Mit kell tudni róluk?

Ritkán születendő almainkat igyekszünk körültekintően megtervezni. A párosítás alapfeltétele, hogy mind a két szülő maradéktalanul megfeleljen a fajtagondozó klub Tenyésztési Szabályzatában előírt feltételeknek.
Egészségügyileg rendelkeznek csípő, könyök és válldiszplázia szűréssel, genetikai tesztekkel (Gr-Pra1, Gr-Pra2 és Prcd-Pra szembetegségekre) valamint évenkénti szemszűréssel. Rendelkeznek az eredetileg kitenyésztett golden retrever tulajdonságaival mind küllemileg mind a képességeket illetően. Ezt igazolja a kiállítási eredményeiken túlmenően az, hogy sikeres Tenyészszemlével és Képesség vizsgával rendelkeznek.
A tenyésztési feltételek maradéktalan teljesülésének eredményeként a kennelünkből kikerülő kiskutyák GRK Prémium Származási Igazolással rendelkeznek!

Kiskutyáink 8 hetes koruk után:

GRK Prémium Származási Igazolással,
Tenyésztői Szerződéssel,
Koruknak megfelelő oltásokkal,
Rendszeres féreghajtással,
Oltási könyvvel és mikrocsipezve,
Kölyökcsomaggal (hasznos tanácsok, táp, ajándék)

költözhetnek új családjukhoz.

ELŐZŐ KÖLYKEINKKEL PÁR FOTÓ

Rendkívül ígéretes kiskutyák születtek a Golden Grace kennelben!  Kiállításra showkutyának vagy terápiás- és munkakutyának is alkalmasak vagyunk, de ideális családi kedvencre is lelhetsz bennünk! A Golden Grace kölykök szülei kitűnő kiállítási eredményekkel, tenyészszemlével és képességvizsgával is rendelkeznek, továbbá szűrtek örökletes betegségekre.

A kiskutyák folyamatos féregtelenítéssel, kötelező oltásokkal /2/,chippel, törzskönyvvel,illetve adásvételi szerződéssel vihetők el, 8 hetes koruk után!

Olyan leinformálható gazdik jelentkezését várom, akik stabil idegrendszerű,egészséges, imádni való kiskutyára vágynak, akinek a következő 10-15 évben felelősségteljes, szerető gazdái lesznek!